fredag 9 november 2007

Succé!

Imorse kl 7 var jag och far på plats hos Fie i Ängeviken. Ett par minuter senare anlände BILEN! Och vilken bil, sedan... Ni anar inte så många finurliga lösningar han hade på den! Den kunde fälla upp stöttor precis där de behövdes, göra en grop som kölen passade i, trixa fram ett ställ till masten.... ja, käre tider.


Halvvägs åt vi frukost, jag och chaffören. De hade en förvånansvärt bra frukostbuffé på Tre Älgar, strax innan Grästorp.

Vid lunchtid kom vi fram till Hjo, och Fie passade som foten i påsen i sin nya kärra! Masten fick komma in i värmen i skjulet direkt - skönt.


Det finns faktiskt inte en enda detalj som jag är missnöjd med under det här ståhejet. Den befarade stormen uteblev, alla grejer höll, själva resan gick helt smärtfritt, och det funkade hur bra som helst med kärran. Så skönt!

Min ambition var att få hem Fie till Hjo innan vintern..... och en timme efter att vi hade lastat av henne började det snöa! Nu är luften vit av yrande snö, och jag skall tända i kakelugnen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tre Älgar måste ha bytt ägare.Jag har käkat där ett par gånger med något års mellanrum. Oätligt var det bästa intrycket jag fick.

Helena T sa...

Min kloka far brukar säga att det enda man kan äta på sådana där ställen är just frukosten.... det kanske ligger något i det.