lördag 7 juni 2008

Ännu en lyckad dag

Och idag har vi, jag och far:

Konstruerat ett solskydd av en spribom, en spinnackerbom, en paddel, en båtshake, några tampar och en presenning - till allmän beskådan i Hjo hamn. Epoxyn till ruffsargen skulle inte gå att hantera i direkt solljus, så det var nödvändigt - och det blev ju rätt så snyggt till slut!


Slipat som galningar på plasten som ligger på däck och på rufftaket, men bara längs kanterna, så att epoxyn skulle ha en ärlig chans att fästa där.
Fått på epoxy runt hela ruffsargen, både runt själva rufftaket och runt sittbrunnen.
Det som återstår nu, men som faktiskt kommer få väntar till nästa vinter, är att snygga till plasten på däcket och på rufftaket, så att kanterna mot epoxyn ser snyggare ut. Det stör mig lite att det liksom ser trasigt ut, när det i själva verket är helare än på väldigt många år - men jag får helt enkelt blunda för det. Jag är supernöjd med resultatet!Och naturligtvis har vi ätit god glass, tittat på roliga människor och haft väldigt trevligt på det hela taget!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Kikade igår på din blogg.
Tänkte bara höra om det är något fel på min dator eftersom alla
bilder går ej att få i större format.
Pekaren byter om till en "länkhand" när man för den över bilderna,
men det är endast några få som går att förstora.
Är det med vilje?
Synd för bilderna är ju fina och det vore roligare att se allting
ordentligt.

Bästa hälsningar
Ros-Marina och Kaptenen.

Helena T sa...

Hej, Marcin.
Jag har också lagt märke till det där, men jag vet faktiskt inte vad det beror på... Det är inte med avsikt! Jag skall se om det finns någon inställning eller nåt som jag kan ändra...
Vi hörs!
/Helena